Ekstra lommepenge i 3 år

<< Coofle VIP Klub Danmark forside

camilla200x152Camilla er 13 år, og har stor chance for få omkring 100 kr. ekstra hver måned i tre år – og måske resten af livet.

Camillas forældre har nemlig lovet, at de vil betale penge ind på hendes Coofle konto, så hun ikke selv skal betale for Coofle Lift. Så skal de nemlig ikke køre så meget forældrekørsel, og så sparer de både tid og penge.

Og Camillas farmor har købt et Coofle VIP kort til hende. Det betyder, at Camilla vil få penge fra Coofle for hvert eneste Coofle lift hun kommer til at tage i tre år. Hun får nemlig det, som Coofle ville have tjent på hendes lift.

Og det har Camilla beregnet kan blive til ca. 3.600 kr. Det er ca. 300 kr. der automatisk vil gå ind på hendes egen konto i banken hver tredie måned.

“VIP deadline datoen”

“VIP deadline datoen” er en vigtig dato, for det bliver den sidste dag nogensinde, hvor der kan købes Coofle VIP kort. Det er foreløbigt sat til d. 30. september 2016, men fordi flere kommuner og skoler gerne vil have tid til at komme med i Ung Landsbylift og Coofle projektet, bliver datoen måske rykket med tre måneder til d. 31. december 2016.

Lommepenge resten af livet med et Coofle VIP Lifetime kort.

Camilla får et Coofle Lifetime kort gratis, hvis hun har fem almindelige Coofle VIP kort senest 10 dage efter “VIP Deadline datoen”.

Hvis hun får et Lifetime kort vil Coofle betale hende alt fortjeneste på hendes lift tilbage resten af livet.

Måske også penge for fem Coofle VIP kort i ekstra lommepenge

Men ikke nok med det – Camilla må også give eller sælge de fem almindelige Coofle VIP kort hun havde fået samlet, til familie, venner eller andre. Når nu det ikke kan købes mere, så kan det da godt være, at det kan sælges til mindst de 225 kr. de hver kostede – eller i alt 1.125 kr.

Men Camilla er nu OK med ekstra lommepenge resten af livet, så hun vil nu nok give et Coofle VIP kort i fødselsgave til sine forældre og bedsteforældre. Både ældre og voksne kan jo også lige så godt tage et lift med andre, når det bliver så nemt og trygt.

<< Coofle VIP Klub Danmark forside