Coofle VIP Præmier

<< Coofle VIP Klub Danmark forside

Her kan du se de Coofle VIP Præmier der allerede er i konkurrencen – der kommer flere præmier. Bemærk – nogle konkurrencer afholdes af sponsorerne selv. Disse konkurrencer deltager du ikke automatisk i som Coofle VIP klub medlem, så hold øje med opdateringer på denne side. Vi garanterer ikke for at vi kan holde denne side helt opdateret om alle konkurrencer, men vi vil gøre vort bedste.

Nye præmier og vinder udtrækninger bliver slået op på Facebook i Coofle VIP klub Danmark.

HUSK: For at deltage i Coofle VIP klub Danmark konkurrencerne, skal du være fuldgyldig medlem af Coofle VIP klub Danmark. Læs hvordan du bliver det her.

PræmieSponsorKonkurrence bemærkninger
iPhone6s
Gavekort til iPhone 6s 16GB, værdi kr. 5.799 incl. moms.
gdt_logo


Familien bag GreenDriveThinking ApS, der ejer GreenDriveThinking og er også med i ejerkredsen af Coofle, garanterer præmien, men søger en anden sponsor der ønsker denne sponsorplads.
Er du mellem 13 og 17 år, så vær frisk og deltag i en konkurrence om en iPhone 6s.
Når du har fået to Coofle CIP Point, er du med i udtrækningen den 31/1/2017. For hvert Coofle VIP point får du et lod mere med i udtrækningen, altså derved en større chance for at vinde.
Du får Coofle VIP Point hver gang en anden skriver din mail i ’’henvist af’’ under profil, når de registrere sig på app’en på mobile.coofle.com
vipcarddk_w200

10 Coofle VIP kort, værdi 225 kr. pr. stk
daglibrugsenvesternebel Sponsor er Dagli Brugsen Vester Nebel, 6040 Egtved i Kolding KommuneNærmere om konkurrencen tilgår.
vipcarddk_w200

10 Coofle VIP kort, værdi 225 kr. pr. stk
brugsenvorbasse Sponsor er SuperBrugsen i 6623 Vorbasse i Billund KommuneNærmere om konkurrencen tilgår.

<< Coofle VIP Klub Danmark forside