Sådan kan du støtte GreenDriveThinking

Du kan hjælpe projekt GreenDriveThinking til realisering på flere måder:

1. Du kan støtte op om GreenDriveThinking på Facebook

Det er uden forpligtigelser at “synes godt om” GreenDriveThinking på Facebook, men mange tilkendegivelser betyder meget som opbakning. Her kan vi også dele viden og få gang i en god dialog. Besøg Facebook-siden her.

2. Du kan give et bidrag

Enhver donation, uanset størrelse, betyder meget. Dem der har yder bidrag på 1.000 kr. eller mere vil fremgå her på sitet som “GreenDriveThinking Donators” (anoyme bidrag undtaget, naturligvis).

3. Du kan blive ‘GreenDriveThinking Official Sponsor’

Som GreenDriveThinking Official Sponsor støtter du projektet med et betydeligt beløb. Bidrag er på minimum 25.000 kr., men det kan reduceres for iværksættere og mindre virksomheder ud fra egenkapital og etableringsår.

Din virksomhed vil fremgå med logo her på sitet som GreenDriveThinking Official Sponsor. Du kan samtidig sætte et GreenDriveThinking Official Sponsor-logo på dit website hvis du har lyst.

4. Du kan blive ‘GreenDriveThinking Project Sponsor’ for et bestemt projekt

Her vil en fastsat procentdel af dit sponsorbidrag øremærkes til et bestemt Initiativ og efter bidragsregler for det konkrete projekt.

Bidrag fastsættes for det individuelle projekt.

Din virksomhed vil fremgå med logo på her på sitet som GreenDriveThinking Project Sponsor. Du kan også sætte et GreenDriveThinking Project Sponsor-logo på dit website.

Du kan se oversigtsiden hvor GreenDriveThinking-sponsorerne kommer til at fremgå her.