Blog

Deleby Billede

Ung Landsbylift deltager I Projekt Deleby

deleby_billedeUng Landsbylift og 29 andre virksomheder, udforsker sammen med 7 danske kommuner, hvordan vi kan skabe holdbare, velfungerende løsninger omkring deleøkonomi.

 

Deleby er et landsdækkende viden- og formidlingsprojekt, som skal gøre danskerne klogere på deleøkonomi og finde ud af, hvordan vi kan gøre vores byer og byfællesskaber bedre gennem deleøkonomien. Deleby samler kommuner, virksomheder, foreninger, innovatører, borgere og forskere for i fællesskab at skabe nye deleøkonomiske idéer og forretningsmodeller. Idéerne og forretningsmodellerne skal være med til at optimere vores ressourceforbrug, og på den måde får vi skabt bedre byer. Deleby står på dagsordenen hele 2016. I løbet af august, september og oktober er et accelerationsforløb, for udvalgte deleøkonomiske projekter, på dagsordenen.

Deleby er et partnerskab med Realdania og Grøn Omstillingsfond samt syv partnerkommuner: Frederikssund, København, Lejre, Middelfart, Nyborg, Slagelse og Sønderborg Kommune. Rambøll Management Consulting og Rainmaking Innovation er rådgivere i projektet. Mediepartnere i projekter er Politiken og Kommunen. Deleby udvikles og drives af Dansk Arkitektur Center.

 

Læs mere om Projekt Deleby her: http://www.dac.dk/da/dac-cities/deleby/